Stávková pohotovost? Proč...?

  • Stávková pohotovost? Proč...?

    • 13 Čen 2023
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Chcete porozumět stávkové pohotovosti? Máte otázky, na které jste zatím nedokázali najít odpovědi?

    Máte jedinečnou příležitost se připojit na setkání, kdy nám 3 hosté představí konsolidační balíček, právní aspekty stávkové pohotovosti a příklady praxe, kdy se i zaměstnankyně a zaměstnanci v sociálních službách zapojili do stávky.

    Hosté:
    Jan Bittner - ekonom, odpovídá na otázku: Proč mě má vůbec zajímat konsolidační balíček a opravdu si musí utahovat opasky hlavně zaměstnanci a jejich rodiny?

    Ivo Grossmann - odborový právník, odpovídá na otázku: Co znamená symbolická a generální stávka, která může navázat na stávkovou pohotovost? Může mě ohrozit zapojení do stávky?

    Jakub Ort - odborový organizátor, odpovídá na otázku: Je možné vůbec stávkovat v sociálních službách? Pohled na příklady, kdy se to povedlo.

    Nezapomeňte se registrovat a link k připojení vám zašleme do vašeho mailu.

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte