Slavíme 3 úspěšné roky!

  • Slavíme 3 úspěšné roky!

    • 12 Čec 2023
    • Autor/ka: ALICE UZO

    S hrdostí oznamujeme, že Alice odborová organizace si připomíná třetí výročí svého založení. Během těchto tří let jsme se rozrostli a posílili naši působnost, a to díky podpoře a důvěře od vás - našich skvělých členů! ❤️
    Během tohoto krátkého období jsme se stali klíčovým hráčem v oblasti zastupování zaměstnanců v sociálních službách. Pracujeme na zajišťování lepších pracovních podmínek a důstojných mzdy pro všechny.
    Jsme hrdí na to, že jsme dosáhli uzavření dvou důležitých kolektivních smluv, které posouvají pracovní práva na vyšší úroveň. To všechno by nebylo možné bez vaší podpory a angažovanosti!
    Dnes máme kolem sebe 500 členů, kteří společně tvoří naši silnou a jednotnou komunitu. Děkujeme každému z vás za vaši důvěru a příspěvek k našemu úspěchu. Společně dokážeme mnoho, a náš společný cíl je neustále zlepšovat pracovní podmínky pro všechny zaměstnance.
    Děkujeme za vaši podporu během těchto tří let, a těšíme se na další společné roky plné pokroku a úspěchů! 

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte