SLAVÍME!

  • SLAVÍME!

    • 29 Čec 2023
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Po několika měsících usilovné práce a napjatého očekávání vám můžeme s hrdostí oznámit, že jsme obdrželi grant od Alliance for gender equality Europe v hodnotě úžasných 150 000 euro!

    Co budeme s tak obrovskou částkou dělat? Rozvíjet se!

    Můžeme konečně pořádat velká školení a celočlenské schůze pro více účastnic a účastníků než kdy dřív. Samy podstoupíme různá školení, abychom se mohly v naší práci po práci neustále zdokonalovat a konečně budeme moct některé z nás za práci pro ALICI alespoň částečně a načas zaplatit!

    Kdo nám peníze dal?

    AGEE je organizace, která pracuje mimo jiných úkolů na zvyšování genderové rovnosti v Evropě. A kdo jiný peníze upotřebí lépe než organizace z pohodnoceného oboru, kde je 87% žen? Peníze pochází ze soukromých nadací evropských firem, mezi které patří například Lóreal nebo Chanel.

    Hrozně se těšíme na spolupráci a na to, kam nové zdroje ALICI povedou a děkujeme všem členům, členkám, podporovatelům a podporovatelkám!

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte