Seminář Jak nevyhořet v sociálních službách?

  • Seminář Jak nevyhořet v sociálních službách?

    • 26 Úno 2021
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Jako zaměstnankyně a zaměstnanci v sociálních službách se každý den potýkáme s tlakem plynoucím z náročné práce v péči či v prevenci. V době pandemie to platí několikanásobně a všechny náročné situace se tím zvýrazňují. Potýkáme se s ještě větší zátěží v práci, protože máme nemocné kolegy a kolegyně. Bojíme se o zdraví klientů nebo i sebe. Trpíme žalem ze smrti či ohrožení lidí, o které se staráme.

    Jak takovým tlakům na naše hranice čelit a dobře to zvládnout?
    Existuje zaručený návod jak supervizi využít naplno a nic neopomenout?
    Co dalšího může mít terapeutický efekt?

    Na tyto otázky a spousty dalších přímo od Vás, účastníků akce odpovídali naši milí hosté. Petr Hýl - douholetý supervizor v sociálních službách. Martin Novák - psycholog zabývající se péčí o sebe ve službách, sociálních hnutích a aktivistických skupinách.

     

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte