Novoroční pozdrav předsedkyně

  • Novoroční pozdrav předsedkyně

    • 03 Led 2024
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Milé kolegyně, kolegové, přátelé,

    V novém roce vám přeji hodně lásky, štěstí a tolerance. Hodně sil a odhodlání. Zároveň bych vám všem ráda poděkovala. Děkuji za čas který ALICI věnujete. Děkuji za naději kterou mi dáváte.

    Naděje totiž, podle známého výroku Václava Havla, není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.

    Je na každém z nás, aby se snažil. Ti, kteří říkají, že jedinec toho moc nezmůže, si jen hledají výmluvy.
    Vy ale výmluvy nehledáte. Víte, že se musí jedinci spojit, protože jedině tak můžeme prosadit tolik potřebné změny.

    Díky vám ALICE roste a sílí. Daří se jí zlepšovat podmínky na jednotlivých pracovištích. Uplynulý rok byl náročný a další nás čeká.

    Lidé se obávají neznáma. Je pravda, že každé opuštění starého znamená nejistotu - skok do tmy. Avšak kdo chce pomoci sobě a jiným, musí opustit dobré, aby mohl vybojovat lepší. Nesmí držet pevně vrabce v hrsti jen proto, že je lepší, než holub na střeše. Bez odvahy ke změně není zlepšení. Já ale pevně věřím, že spolu to zvládneme.

    Děkuji našemu skvělému výboru Terce, Ivě a Anet. Děkuji Unie zaměstnanců obchodu, logistiky a služeb za podporu, rady a uznání kterého si nesmírně vážíme.

    Děkuji všem našim podporovatelům a příznivcům. Děkuji vám všem, protože vy jste ALICE.

    S pozdravem,
    Vaše Dana. 

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte