AGEE GRANTEE CONVENING BRUSSEL 2023

  • AGEE GRANTEE CONVENING BRUSSEL 2023

    • 20 Led 2024
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Pamatujete, jak jsme vás informovali o tom, že se nám podařilo získat grant, který pomůže rozvoji ALICE?
    Součástí našich povinností v grantu je i účast na společném programu. První setkání se konalo v listopadu 2023 v Bruselu.
    Za ALICI se účastnila místopředsedkyně Tereza Táborská. Na setkání se seznámila se zástupkyněmi nadací, které do grantu přispívají a také se zástupci a zástupkyněmi ostatních podporovaných organizací.
    A co z toho vylezlo? Místopředsedkyně poznala spoustu inspirativních osobností, přejedla se hranolek, nahlédla problémy ALICE z nové svěží perspektivy a na základě jednoho z workshopů ALICE začíná přijímat opatření, která pomohou tomu, aby se v ALICI cítilo dobře i intersekcionální členstvo.

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte