SLAVÍME!

  • SLAVÍME!

    • 29 Jul 2023
    • Posted By : ALICE UZO

    Po několika měsících usilovné práce a napjatého očekávání vám můžeme s hrdostí oznámit, že jsme obdrželi grant od Alliance for gender equality Europe v hodnotě úžasných 150 000 euro!

    Co budeme s tak obrovskou částkou dělat? Rozvíjet se!

    Můžeme konečně pořádat velká školení a celočlenské schůze pro více účastnic a účastníků než kdy dřív. Samy podstoupíme různá školení, abychom se mohly v naší práci po práci neustále zdokonalovat a konečně budeme moct některé z nás za práci pro ALICI alespoň částečně a načas zaplatit!

    Kdo nám peníze dal?

    AGEE je organizace, která pracuje mimo jiných úkolů na zvyšování genderové rovnosti v Evropě. A kdo jiný peníze upotřebí lépe než organizace z pohodnoceného oboru, kde je 87% žen? Peníze pochází ze soukromých nadací evropských firem, mezi které patří například Lóreal nebo Chanel.

    Hrozně se těšíme na spolupráci a na to, kam nové zdroje ALICI povedou a děkujeme všem členům, členkám, podporovatelům a podporovatelkám!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
I agree